Mogelijkheden

Ontdek welke kleding en kleuren jou het beste staan

 

Met persoonlijk kleuradvies maak ik je duidelijk welke tinten jou qua kleding en accessoires het beste staan. Hierbij houd ik rekening met je lievelingskleuren en tinten die je minder aanspreken. Zo komen we snel tot de mooiste versie van jezelf.

Quick Colour Scan

Bij een Quick Colour Scan, ontvang je allereerst een infomail. Vervolgens kom ik op een afgesproken datum bij je thuis en vertel je globaal hoe de vier seizoenstypes eruit zien én wat hun kenmerken zijn. Ik leg je uit wat warm en koel inhoudt en hoe je dat herkent bij een kleur en je huid. Dit doe ik ook bij helder en gedempt, en licht en donker. Vervolgens bekijk ik je ogen, haar en huid en benoem de kleuren die ik zie.

Nu komen de kleurkragen in beeld. We beginnen met de warme en koele kraag, gevolgd door de lichte en donkere kraag. Tot slot bekijken we ook de gedempte en heldere kraag. 

Hieruit kiezen we steeds de beste van de twee, waaruit jouw dominanties vloeien die mij richting geven om te bepalen welk kleurtype je bent.

Je krijgt een kleurenkaart van jouw seizoen mee naar huis. Handig om op je kleding te leggen om te zien of de kleur aansluit. Dit hoeft echt niet exact dezelfde kleur te zijn. Het gaat erom dat de kleuren bijpassend zijn, en dus niet uit de toon vallen of vloeken. Vanaf nu is kleding shoppen voor jou een stuk eenvoudiger.

Uitgebreide kleuranalyse

Waar de Quick Colour Scan eindigt, gaat de uitgebreide kleuranalyse verder. Nu pak ik ook je kledingstukken erbij en orden ze van warm naar koel en van licht naar donker.

Kleurdoeken
Vervolgens is het tijd voor de kleurdoeken. Deze probeer ik uit door ze voor je kleding te houden. Ik kijk goed en benoem wat de kleur voor jou doet. Ook vraag ik naar je gevoel over de kleur. De kleuren versterken namelijk je persoonlijkheid en de energie die je uitstraalt.

Bij elke kleurgroep analyseren we samen of de kleur goed bij je kleding past. Zijn er kledingstukken die je graag draagt, maar niet de juiste kleur hebben? Dan combineren we die met kleuren uit jouw persoonlijke palet. Zo maken we je favoriete items weer draagbaar.

Kleurenpaspoort
Vervolgens bespreken we het palet dat voor ons ligt. Happy, of vallen er toch nog kleuren af? Dan zoek ik verder naar de juiste kleurstalen bij de doeken. Tot slot overhandig ik je jouw persoonlijke kleurenpaspoort. Op maat gemaakt met alleen de kleuren die het beste bij jou passen.

Geef een cadeaubon!

Wees origineel en geef een cadeaubon van Mademoiself Styling cadeau. Er zijn cadeaubonnen beschikbaar van €20,-, €50,- en €100,- maar ook voor een Quick Colour Scan en een Uitgebreide kleuranalyse.

Cadeaubonnen zijn via mijn website te koop en eenvoudig te betalen via iDeal. 

 

Kleuren worden een verlengstuk van jezelf. Ze maken je krachtig, zelfverzekerd en zorgen dat je je 100% jezelf voelt.

Volg mij op Instagram

@mademoiselfstyling