Mogelijkheden

Ontdek welke kleding en kleuren jou het beste staan

Met persoonlijk kleuradvies maak ik je duidelijk welke tinten jou qua kleding en accessoires het beste staan. Hierbij houd ik rekening met je lievelingskleuren en tinten die je minder aanspreken.

Tijdens het Mademoiself- Stijltraject leer je je beste kleuren kennen. Ook krijg je tips over je pasvorm. Ik ga je leren combineren en we gaan samen shoppen.  

Zo wordt jij de mooiste versie van jezelf! 

Quick Colour Scan

Ook voor de Quick Colour Scan ben je van harte welkom in mijn studio! Deze sessie duurt ongeveer een uur. We starten gezellig met een drankje en ik doe een korte intake. 

Daarna ga ik uitgebreid kijken naar de teint van je huid en de kleur van je ogen. Ik bepaal ook exact de kleur van je haar. Dan ga ik met de kleurkragen op zoek naar jouw belangrijkste kenmerken qua kleur. Ik laat je in de spiegel meekijken en leg heel duidelijk uit wat er gebeurt. Tot slot kan ik bepalen welk seizoenstype jij bent. 

Je krijgt een algemene kleurenkaart mee met alle tinten die daarbij horen. 

Leuk om mee te gaan shoppen!

Kids Colour Scan

Speciaal voor kinderen 

Je kunt deze sessie voor één kind boeken, maar het is ook mogelijk om met meer kids tegelijk langs te komen. Ik zorg voor limonade en iets lekkers. 

We doen een Quick Colour Scan, zoals hierboven beschreven. Maar er zit een extraatje bij; we nemen de lievelingskleur van je kind en gaan met behulp van de kleurdoeken op zoek naar zijn/haar mooiste tint. 

De kleurenchip hiervan geef ik aan het eind mee, net zoals een algemene kleurenkaart van het juiste seizoen. 

Zo kun je zijn/haar kledingkast met de beste kleuren aanvullen! 

kleurdoeken kledingstyling

Uitgebreide kleuranalyse

Voor de uitgebreide kleuranalyse ben je van harte welkom in mijn studio. Het duurt ongeveer 3 uur. Tijdens een lekker drankje doe ik een korte intake. Vervolgens kijk ik met mijn kleurkragen welk seizoenstype je bent. Van elk seizoen bestaan weer subtypes en daar vertel ik je van alles over.  

Daarna is het tijd voor de kleurdoeken. Ik ga er ongeveer 150 bij je omhangen. Door zeer kritisch te kijken en te vergelijken, breng ik dit aantal terug tot 15 a 20 stuks. Dit zijn de kleuren die echt het allermooiste bij jou staan. We bekijken ook jouw eigen kledingstukken die je hebt meegebracht. Waarom draag je die ene trui zo graag? En hoe komt het dat die gestreepte jurk maar in je kast blijft liggen? Ik kan het je allemaal precies uitleggen. Vraag maar raak! 

Bij elke doek heb ik een bijbehorende kleurchip. Deze doe ik aan het eind in een mooi en handzaam hoesje. Dit is je kleurenpaspoort. Hiermee kun je direct gaan winkelen. Het zal alle twijfel over bijvoorbeeld de juiste kleur blauw, groen of rood wegnemen.  

Als je je garderobe met jouw mooiste kleuren opbouwt, zul je merken dat je je kledingstukken onderling heel makkelijk kunt combineren. Er is dus meer mogelijk met minder kleding. 

Hallo duurzaamheid! 

Tot ziens miskopen! 

Mademoiself Stijltraject

Gedurende 6 maanden ga ik je intensief begeleiden. We beginnen met een intake waarbij we jouw behoeftes en verlangens centraal stellen.  

Vervolgens gaan we bepalen welke kledingstijl het beste bij je past. We doen een uitgebreide kleuranalyse en ik ga je tips geven over je pasvorm. Het is ontzettend belangrijk om te weten welk type figuur je hebt en daar met de pasvorm van je kleding rekening mee te houden. 

Nu we weten welke stijl, kleuren en pasvorm het beste bij jou passen, gaan we kijken wat er in je kledingkast hangt. We bekijken kritisch welke items kunnen blijven en wat er weg kan. We proberen nieuwe combinaties te maken en we kijken welke dessins je het beste staan. 

Terwijl we dit doen, stellen we direct een shoplist samen van de kledingstukken die we nu missen of accessoires die we ter aanvulling nodig hebben. 

Tot slot ga ik naar een door ons samen uitgekozen stad om te gaan “voorshoppen”. Ik ga op zoek naar de items die jij nodig hebt voor je droomgarderobe. Ik maak foto’s en laat kledingstukken apart leggen. Vlak daarna gaan we samen mijn shoproute afleggen en kun je jouw beste items aankopen. 

Na onze shopsessie mag je me nog een aantal maanden om advies vragen indien je zelf nog vragen hebt over nieuwe aankopen. Je zult na afloop versteld staan van je eigen transformatie; je staat enorm in je kracht, straalt en voelt je vol zelfvertrouwen!  

Dit is een levenslange oplossing en zeker geen quick fix. Ik gun het jou en wil je er met heel veel plezier bij helpen! 

Ben je geïnteresseerd in het Mademoiself Stijltraject? Stuur mij dan een berichtje via de knop hieronder.

Geef een cadeaubon!

Wees origineel en geef een cadeaubon van Mademoiself Styling cadeau. Er zijn cadeaubonnen beschikbaar van €20,-, €50,- en €100,- maar ook voor een Quick Colour Scan en een Uitgebreide kleuranalyse.

Cadeaubonnen zijn via mijn website te koop en eenvoudig te betalen via iDeal. 

 

Kleuren worden een verlengstuk van jezelf. Ze maken je krachtig, zelfverzekerd en zorgen dat je je 100% jezelf voelt.